Extra’s
Food for thought – Maria Kookt
Puur koken is me met de paplepel ingegoten. Koken met het seizoen mee, met producten waar met liefde voor is gezorgd. Ik vind het terug op de Stadsboerderij in Almere. Rijke smaken waar ik mijn Griekse temperament aan toevoeg. Je ziet het allemaal in deze video.
Food for Thought
Koken met lokale producten, het gebruik van het hele dier en de duurzame landbouw en veehouderij bracht de Rabobank Foundation ertoe over Maria Kookt, restaurant Flantuas en de Stadsboerderij drie video’s te laten maken. De andere video’s vind je hieronder. Vertoond bij Food for Thought, de klantbijeenkomst met driegangendiner, georganiseerd door de Rabobank op de Stadsboerderij. De Foundation ondersteunt oplossingen voor het wereldvoedselvraagstuk. Video’s gemaakt door Hokus Fokus.
Gerhard Flantua, restaurant Flantuas, over vierkantsverwaarding van het Marchigiana rund:
Tineke van den Berg over de duurzame veehouderij en landbouw op de Stadsboerderij Almere: